Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Μοτοσυκλετών Yamaha - ΜΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 
Τηλέφωνο: 2109633439
 
Κινητό: 6980085518
 

Ωράριο λειτουργίας

 
Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού
 
 
 
 

Προϊόντα Συνεργείου Μοτοσυκλετών Yamaha ΜΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη Γλυφάδα

 

 

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΥAMAHA

 
Φιλοσοφία των ανθρώπων της Yamaha είναι να δημιουργούν πάντα τις πιο καινοτομικές και προηγμένες μηχανές, με στόχο να σας προσφέρουν διαρκώς συναισθήματα απόλυτης ικανοποίησης. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών αποτελεί τη μοναδική εγγύηση διατήρησης και ενίσχυσης τέτοιων συναισθημάτων.

Τα γνήσια ανταλλακτικά Yamaha φέρουν στις συσκευασίες τους το λογότυπο «Yamaha Genuine Parts & Accessories», κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι ειδικά σχεδιασμένα για απόλυτη συμβατότητα με το δίκυκλό σας. Απαιτώντας και χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά μπορείτε να είστε πάντοτε σίγουροι για πολλά χιλιόμετρα ξενοιασιάς και οδηγικής απόλαυσης.

Στο εξουσιοδοτημένο μας συνεργειο που ανηκει στο δίκτυο της Yamaha στην Ελλάδα θα βρείτε όχι μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά Yamaha αλλά και την υψηλότερη ποιότητα συντήρησης και επισκευής
του δικύκλου σας.
 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

 
Επιλέξαμε να συνεργαστούμε για εσάς με τρεις από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες ελαστικών για την εγγύηση της ασφάλειας σας και την κάλυψη όλων των απαιτήσεων σας για μια ολοκληρωμένη οδηγία απόλυση
 

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

 
Acrapovic - Το μέλλον των πραγμάτων

Μια εταιρια προτωπορος στον τομέα της. Αναγνωρίζαται ευρέως ως μία ιδιαίτερα καινοτόμος εταιρία τεχνολογίας υλικών.

Η Acrapovic είναι συνώνυμη με το υψηλότερο επίπεδο σχεδιασμού, βελτίωση των επιδόσεων και τη δημιουργία ενός αλάνθαστου-βαθή-ηχηρού ήχου της εξάτμισης.

Σχεδίαση και κατασκευή για μοτοσυκλετες υψηλών επιδόσεων με πάθος και υψηλής ειδίκευσης εργατικού δυναμικού που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
 
 
Εξατμίσεις
 
 
 
 
 
 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

 
Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις συναγερμών για την καλύτερη ασφάλεια της μοτοσυκλέτας σας.
 
 
 
 
 
 
YAMAHA
 
 
 
YTA
 
 
 
AKRAPOVIC
 
 
 
Continental TIRE
 
 
 
PIRELLI
 
 
 
METZELER